July 2, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Sniženja vas zovu

Akcija tenisica koja su udobna

Ukoliko ste veliki ljubitelj tenisica ili vam jednostavno trebaju nove, s obzirom na njihove visoke cijene, nije loše razmisliti o kupovini tenisica na akciji. Naime, za vrijeme sniženja i akcija, cijene renomiranih proizvođača uvelike padaju pa ponekad za cijenu jednih možete kupiti i dvoje. 

Iako sve zvuči vrlo jednostavno, kupovina tenisica na akcije nije baš tako lagan posao tako da se trebate dobro informirati i biti strpljivi dok baš vaše željene tenisice budu na akciji.

Dobro informiranje je pola posla pri kupnji obuće

Kao što je već rečeno, kada je u pitanju akcija tenisice se mogu kupiti vrlo povoljno. No, takva kupnja nije brz i jednostavan proces već zahtijeva određenu pripremu i to u vidu promišljanja o tome što vam zaista treba te koliko novca ste spremni odvojiti.

Akcija tenisica
Akcija tenisica sa kontrastnim umetkom iznad pete

Najprije je važno odrediti svrhu za koju vam trebaju tenisice – jesu li to mdoeli za trčanje, za teretanu ili za slobodno vrijeme i šetnju. Ukoliko ste se pak neplanirano upustili u kupnju tenisica na akciji, važno je zapitati se hoćete li ih moći kombinirati s odjevnim komadima koje već posjedujete, posjedujete li već tenisice tog tipa, boje ili modela te koliki je maksimalan iznos novca koji ste spremni izdvojiti.

Kupnja tenisica na akciji jednim klikom

Kupnja tenisica poznatih sportskih brendova na akciji vrlo se isplati, no važno je znati kako još više možete profitirati i uštedjeti informirate li se o željenim modelima i na internetu, odnosno na web shopovima poznatih brendova. Naime, kupnja popularnih tenisica na akcijskim ponudama u online shopovima ponekad donosi i značajno veće popuste od kupnje u fizičkim trgovinama. Ipak, prije takve kupnje važno je razmisliti o sljedećem:

  • vjerodostojnosti stranice
  • iskustvima drugih korisnika
  • minimalnom iznosu kupovine, troškovima poštarine i načinu dostave proizvoda 
  • pažljivo proučite uvjete povrata robe, odnosno kada imate pravo na povrat i zamjenu kupljene robe, 
  • potrebi za izradom korisničkog računa za obavljanje transakcije
  • regulativama vezanim uz poreze i carine ukoliko je riječ o inozemnom web shopu

Pouzdajte se u Fit Assistenta

Kada ste provjerili web shop na kojem ste pronašli željene tenisice na akciji, slijedi odabir idealne veličine. Ukoliko prvi put naručujete model određenog brenda ili niste u potpunosti sigurni koji broj će vam odgovarati, proučite tablicu veličina koju nudi svaki brend, a zove se Fit Assistent.

Naime, Fit Assistent nudi točne mjere gazišta tenisica i na taj način pomaže u donošenju odluke o tome koja je idealna veličina za vas.

U toj kategoriji: