May 17, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Preuredite svoj dom uz piši briši naljepnice

Svaki dom trebao bi biti uređen prema osobnim ukusima i željama njegovih stanara, jer predstavlja prostor u kojemu bi se oni mogli opustiti i osjećati sigurnima. Ipak, prostor se ponekad može činiti hladno i strano čak i kada ste u mogućnosti odabrati namještaj po volji, jer se ponekad prava personalizacija skriva u detaljima. Odličnu opciju za personalizaciju prostora nude piši briši naljepnice, koje omogućuju da u svakom trenu u prostor unesete i malo sebe.

Mali umjetnički kutak u dječjoj sobi

Svi znamo kako djeca obožavaju crtanje, bilo po papirima i bilježnicama – ili u nedostatku njih, zidovima i namještaju (iako ta mogućnost baš ne veseli roditelje). Piši briši dječje zidne naljepnice ipak nude odličan kompromis između dječje kreativnosti i negodovanja roditelja. Osim što se jednostavno mogu zalijepiti na bilo koje mjesto u sobi, bilo da se radi o namještaju ili zidu, jednako tako jednostavno mogu se i skinuti. One imaju gotovo neograničen broj korištenja, što znači da mali umjetnički kutak koji ćete stvoriti u dječjoj sobi može izdržati godine dječjeg umjetničkog izražavanja.

Preuredite namještaj

Stari namještaj vremenom izgubi svoj sjaj i ispadne iz trenda, no ako je funkcionalan, kao što su na primjer sjedeće garniture, zbilja nema razloga da ga se riješite. Nekoliko slojeva boje i manji popravci zbilja mogu napraviti veliku promjenu, no želite li imati unikatan komad namještaja koji uz to ima dodatne funkcije, piši briši naljepnice odlična su ideja.

S jedne strane, one vam mogu poslužiti kao podsjetnik na organizaciju unutar ormara i ladica – veću naljepnicu lako možete izrezati na manje komade pogodne za označavanje koje lako možete nalijepiti na vrata ormara i ladice.

Simpatičan dizajn naljepnica

Piši briši naljepnice mogu se sakriti u cijelom nizu različitih oblika, što znači da umjesto dosadnog crnog kvadrata na zidu možete imati najdražeg lika iz crtića, oblak, srce, krug, zvijezdu ili mnoge druge oblike po kojima također možete pisati.

Tako razni modeli također mogu biti dio uređenja prostora čak i kada nisu ukrašeni vašim crtežima! Oblika naljepnica možete pronaći uistinu je mnogo, no ako ni jedan od njih ne odgovara vašem stilu uz malo opreza i truda i običnu kvadratnu naljepnicu jednostavno možete pretvoriti u malo remek djelo!

Čovječe ne ljuti se je klasik među društvenim igrama predviđen za 4 i više igrača. Cilj igre je smjestiti figurice u sigurno polje prije tvojih suigrača. Čitajte više …

U toj kategoriji: