July 2, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Hudice su idealne za ležerne dane

Čim krene malo hladnije vrijeme, po gradu možemo vidjeti ljude koji nose hudice, odnosno tzv. hoodies. Ove majice ili trenirke, kako god ih želite zvati, udobne su i mekane, tople i praktične, ali ne izgledaju previše „lijeno“ za svakodnevne izlaske i obaveze. Dapače, hudice su izuzetno popularne u svijetu mode jer se lako mogu iskombinirati s raznom odjećom i biti u skladu sa zadnjim modnim krikovima.

Hoodies mogu imati kapuljaču, džepove, ali i ženstvene dodatke kao perlice, šljokice i slično. Isprva su se povezivale samo s muškom odjećom jer su pretežito bile pune grafičkih printova i natpisa, ali danas ih možemo naći u raznim bojama, materijalima i s raznim oblicima te platnenim dodacima.

Kombiniranje hudica – opcijama nema kraja

Kako iskombinirati hudice u dobar outfit? Uparite ju s ležernim trapericama – ako imate obične traperice, ako ne razderane ili neke druge „urbane“ modele. Možete zarolati dno nogavica kako biste dobili hipster look i pokazali svima da pratite trendove u svijetu mode.

Hudice u bijelom
Hudice se mogu kombinirati sa trapericama

Hoodies se mogu nositi s tenisicama, ali ako su s volanima, perlama ili ako su minimalističke, mogu se nositi i na čizme ili espadrile. U takvom slučaju vam preporučujemo da s držite jednostavnih boja jer je manje zaista više.

Kad nosite hoodicu, izbjegavajt kapute ili trenirke s kapuljačama kako ne biste imali „dupla kapuljača“ situaciju.  Ovo ne samo da je nepraktično i neugodno kroz dan, već je i nešto što će pokazati da ne ulažete puno misli u svoj outfit. Svi želimo izgledati praktično i kohezivno, zar ne?

Pročitajte sljedeći članak: Neizostavan dio svake ženske kozmetičke torbice

Kada govorimo o make up-u i kozmetici, tada je važno znati da postoje neki proizvodi koji su jednostavno neizostavan dio svake kozmetičke torbicu poput maskare, pudera u prahu ili kamenu, ruža za usne te olovke za oči, najčešće one u crnoj boji.

Pokloni nekome hoodie

Može li hudica biti dobar dar? Itekako! Hudice su idealan način da nekome pokažete da mu želite darovati nešto praktično i simpatično, nešto što će zaista koristiti. S obzirom na to da je beskonačno mnogo opcija za natpise i printove, možemo ih personalizirati i tako im dodati neku interesantnu dimenziju.

Video: Moja kolekcija hoodica

Odabir hudice za poklon

Najbolji su darovi svakako oni personalizirani, tako da ćete se morati malo pomučiti da nađete baš onakvu hudicu kakva se vama sviđa i kakva će vašem prijatelju ili partneru biti idealna. Mi vam preporučujemo da se opredijelite za neku humorističnu opciju ili da nađete neku hudicu koja je povezana uz interese te osobe.

Da, hudice su zaista jako praktične, no nemojte zaboraviti glavno pravilo shoppinga – neka komad koji kupite bude kompatibilan s bar trećinom vašeg ormara! Ako nemate s čim nositi hoodie, neće vam biti previše koristan. Uzmite ovo u obzir i kad su u pitanju darovi.

U toj kategoriji: