July 2, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Wibo nudi profesionalnu kvalitetu pristupačnu svima

Wibo kozmetika skriva ponešto za svakoga

Profesionalna kvaliteta dostupna svima uvijek je bio cilj u Wibu, poljskom brendu kozmetike koji je u jedva trideset godina koliko postoji postao jedan od najpopularnijih europskih brendova kozmetike. Bilo da ste u lovu na posljednje trendove ili pak tražite kvalitetne kozmetičke proizvode s kojima ćete stvoriti dobre osnove, Wibo kozmetika skriva ponešto za svakoga.

Velik izbor, profesionalna kvaliteta i unikatan dizajn čine Wibo kozmetičke proizvode prepoznatljivim i omiljenim odabirom mnogih ljubitelja kozmetike diljem Europe.

Wibo vole razne generacije

Danas omiljena marka velikom broju zaljubljenika u kozmetiku, Wibo kozmetika je započela prije gotovo trideset godina u Poljskoj, kada su se njegovi osnivači, bračni par Adamczak, uz puno vjere i poduzetničkog duha bacili u svijet kozmetike. U to doba, kvalitetna šminka bila je neostvariv san mnogih žena zbog cijene koju si mnogi nisu mogli priuštiti. 

Wibo kozmetika je započela prije gotovo trideset godina u Poljskoj
Wibo kozmetika u potpunosti je cruelty free

Cilj Wibo kozmetičkih proizvoda bio je, i još uvijek je, omogućiti svakoj ženi, bez obzira na dob, stil, iskustvo i ekonomski status, pristup kozmetici profesionalne kvalitete. Danas se Wibo kozmetika i kozmetika Lovely možeta pronaći u mnogim trgovinama diljem Europe, a osim fizički, svoje omiljene Wibo proizvode također možete naručiti i online.

Kozmetika za sve ukuse

Mnogi kozmetički brendovi danas svoju ponudu strukturiraju prema trenutnim trendovima, što uvelike smanjuje izbor za sve one koji žele nešto drugačije ili imaju razvijen vlastiti stil. Kozmetički brend Wibo je jedan od onih brendova u čijem asortimanu ćete uvijek moći pronaći nešto za sebe.

Primjerice, to mogu biti:

  • paleta sjenila za oči
  • set za konturiranje
  • highlight ili ruž u nekoj neuobičajenoj boji

Mnoštvo kozmetičkih proizvoda za lice, oči i usne upotpunjeno je njegujućom kozmetikom koja će vam pomoći da vaša koža izgleda lijepo i njegovano čak i kada niste našminkani.

Sve što vam treba za lijep izgled

Osim šminke, Wibo u svojoj ponudi skriva i mnoštvo drugih dodataka koji bi vam mogli biti potrebni, kao što su:

  • kistovi
  • aplikatori za šminkanje
  • lakovi za nokte
  • neseseri
  • torbica za šminku itd. 

Važno je napomenuti kako ni jedan od mnoštva proizvoda nije testiran na životinjama – Wibo kozmetika u potpunosti je cruelty free. Bez obzira je li vaš stil nježan ili dramatičan, jednostavan ili upečatljiv, ozbiljan ili razigran, Wibo kozmetika skriva ponešto za svakoga.

U toj kategoriji: