May 17, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Ženske tenisice za svaki dan

Ženske tenisice

Tenisice su vremenom iz sportske obuće prešle u svakodnevnu obuću, prihvatljivu kako za sport i treninge, tako i za školu, posao i slobodno vrijeme. Ženske tenisice savršen su spoj elegancije i lijepog dizajna te udobnosti i komfora, koji odgovara gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Bilo da se odlučite za haljinu, suknju, tajice, traperice ili hlače, one će se savršeno uklopiti u vaš izgled. Bilo da ste poklonica klasičnog izgleda ili street mode, one predstavljaju savršenu alternativu svim drugim vrstama obuće kroz gotovo cijelu godinu. Danas rijetko koja žena nema barem jedan par u svom ormaru!

Ženske tenisice za sport

Veoma je bitno napomenuti da, iako se ženske tenisice za sport mogu nositi i u svakodnevnom životu, trenirati se ipak ne može u običnoj obući. Stoga, prije no što se zaputite na vježbu u svojim starim tenisicama, provjerite odgovaraju li one aktivnosti koju planirate raditi. One koja su vam potrebne ponajviše ovisi o tipu aktivnosti kojom se bavite, ali i o godišnjem dobu, vanjskim uvjetima, kao i o podlozi na kojoj ćete vježbati.

Ženske tenisice
Akcija tenisica za žene mnogih proizvodača

Ipak, neki savjeti vrijede za sve – prvo i najvažnije, bitno je da vam obuća pristaje veličinom i širinom. Ujedno je bitno da birate ženske tenisice za sport, s obzirom da su one prilagođene kako bi ublažile i amortizirale udare na mjestima gdje se to najčešće dešava kod ženskih stopala jer razlike između spolova tu ipak postoje. Nadalje, veoma je bitno da su napravljene od prozračnih i kvalitetnih materijala koje dopuštaju stopalu da diše.

Tenisice za svakodnevno nošenje

Kod ženskih tenisica za svaki dan, kao i kod svih drugih vrsta obuće, ponajprije je bitna udobnost i kvaliteta materijala. Prirodni materijali najbolji su jer ne dopuštaju stopalu da se pretjerano znoji, što može dovesti do raznih problema, poput žuljeva. Udobni modeli omogućuju lakše i udobnije hodanje i stajanje te preveniraju bolove u leđima i zglobovima.

Na kraju, veoma je bitan i dizajn – u pravilu, što ženske tenisice više sliče onim sportskim, to će se bolje uklapati u opuštenije kombinacije. Također, veoma je bitno prilagoditi ih godišnjem dobu. Više podstave i toplina unutrašnjosti pogodniji su za hladne dijelove godine, dok su platneni modeli dovoljni za ljeto.

Idete li u izlazak, na prijateljsko druženje, u kino, školu ili na posao, smiješne majice odličan su izbor.  Čitajte više …

Ako volite nositi visoke čizme, odnosno čizme visine iznad koljena, pazite na dvije stvari. Prvo, pazite da vam suknja ne sakriva čizme, a drugo, pazite da vam suknja nije prekratka. Čitajte više …

Koji su najbolji muški satovi za dar? Kada čovjek pogleda cijene novih luksuznih satova nije neobično da se potpuno demoralizira cijenama. Čitajte više …

U toj kategoriji: