May 17, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Obuća i modni dodaci s energijom i entuzijazmom

Liu Jo tenisice

Talijanski brend Liu Jo poznat je svojoj filozofiji koja je okrenuta prema naglašavanju ženstvenosti i izvorne, nevine ženske ljepote. Vođeni tom idejom, izrađuju iznimno elegantne modele ženske obuće, torbi i dodataka poput satova.  

U posljednje vrijeme vrlo popularne su Liu Jo ženske torbe te dodaci poput ženskih ručnih satova, torbi i sunčanih naočala. Zbog sve više kupaca diljem svijeta, danas njihovu robu možete pronaći u sve više trgovina s obućom, dok je do prije nekoliko godina bila potpuno drugačija situacija.

Elegantne fashion tenisice

Iako proizvode brojne modne dodatke, jedan od popularnijih proizvoda su Liu Jo fashion tenisice koje dolaze u različitim stilovima potplata pa su tako zastupljene tenisice s:

  •  debelim potplatom
  •  ravnim potplatom
  •  rebrastim potplatom

Osim fashion tenisica, ovaj brend svojim klijentima nudi i elegantnu žensku obuću za posao te obuću za slobodno vrijeme. Osim toga, Liu Jo tenisice izdvajaju se i svojim posebnim dizajnom kojim privlače pozornost i upotpunjuju svaku modnu kombinaciju, bez obzira radi li se o elegantnoj modnoj kombinaciji ili pak o casaual modnoj kombinaciji.

Pročitajte sljedeći članak: Evolucija ženske odjeće

Za razliku od prošlih definicija i poimanja, ženska odjeća danas potpuno je promijenila svoju definiciju i namjenu. Iako je ona temeljna namjena kao pokrivala za tijelo i dan danas prisutna, ženska odjeća danas predstavlja puno više.Praćenje modnih trendova

Osim zanimljivih kombinacija, Liu Jo obuću karakterizira i širok raspon materijala i paleta boja koje uvijek prate nove modne trendove pa ćete noseći njihovu obuću nesumnjivo uvijek biti u trendu. Samo neke od varijacija boja i uzoraka koje možemo pronaći u njihovim modelima su:

  • Animal uzorci
  • Zlatni detalji
  • Srebrni detalji
  • Sitne i/ili krupnije šljokice
  • Minimalistički ukrašene tenisice
  • Jednobojne tenisice
  • Raznobojne tenisice

Kvaliteta, elegancija i sofisticiranost obuće

Obući Liu Jo također karakterizira i vrhunska kvaliteta proizvoda koja se očituje u detaljnom izboru materijala pri čemu se pazi na svaki detalj. Tako je pazeći na svaki detalj ovaj brend vjeran tradiciji koja karakterizira elegantan, kvalitetan i sofisticiran talijanski modni stil.

Liu Jo tenisice vrhunske kvalitete
Liu Jo tenisice karakterizira talijanski modni stil

A upravo taj stil je prepoznatljiv po cijelom svijetu, neovisno o tome govorimo li o tenisicama, sandalama, salonkama, torbama ili pak ženskim satovima.

Sat kao zanimljivi modni dodatak

Jedan od najprodavanijih proizvoda Liu Jo asortimana svakako je Liu Jo ženski sat TLJ347. Ovaj ženski sat karakterizira srebrno kućište unutar kojeg se nalazi smeđe obojen brojčanik. Remen ovog modela napravljen je od kože koja dolazi u smeđoj boji zbog čega se odlično slaže s bojom brojčanika. 

Video: Pametni sat Liu Jo

Mehanizam sata pokreće poznati visokokvalitetni quartz mehanizam zbog čega je ovaj sat osim vrhunske talijanske estetike, ujedno i dugotrajan i kvalitetan.

U toj kategoriji: