February 27, 2021

Fakultet

Informacije iz svih područja

Weber Spirit II E-310 recenzija

Glasovi za / Čvrsto je konstruisan, ima dosta prostora za pečenje i odličan kapacitet grejanja.
Glasovi protiv / Za nešto manje od $ 500, to je najskuplji roštilj u našoj liniji.
Zaključak/ Ovaj roštilj je izuzetno dobro dizajniran, odlično peče i izdržat će test vremena.


Postoji određeno očekivanje koje dolazi sa robnom markom Weber. Svi sa kojima smo razgovarali u najnovijoj proceni najboljih roštilja na gas nisu imali ništa drugo sem pozitivnih komentara o Weber grilu. Takva reputacija je ona koja komunicira visok kvalitet, trajnost i dugovečnost. I iz našeg iskustva sa plinskim roštiljem Weber Spirit II, to je dobro zaslužena reputacija.

Ovaj roštilj je bio odličan na svakom testu koji smo mu postavili, bio je najstabilnija jedinica koju smo testirali, imala je najkonzistentnije i najhitnije temperature kuvanja i bila je najsavršenija od svih modela koje smo izabrali za ovu procenu. Zbog toga je lako zaradio naš top-izbor za ovu kategoriju.

Grilovanje

Podvrgli smo svaki roštilj koji smo pregledali na razne testove. Većina njih je imala veze sa toplotom i konzistentnošću. Merimo stvari kao što je toplotna konzistencija merenjem temperature pečenja tokom 7, 14 i 21 minuta. Vremenski smo odredili koliko je vremena potrebno da se svaki roštilj zagreje na 350 stepeni, i koliko je trebalo da se roštilj vrati na svoju prethodnu temperaturu nakon što je poklopac bio otvoren jedan minut. Sve u svemu, Weber Spirit je nadmašio svaki drugi test koji smo testirali, i jedini koji je dobio 100% ocenu toplotne konzistencije.

U toj kategoriji: