March 9, 2021

Fakultet

Informacije iz svih područja

Versonel VSL155TDSS kegerator je odlična vrednost na trenutnom tržištu

Versonel VSL155TDSS samostojeći frižider je perfektan frižider sa pivskim bačvama koji sadrži uputstva za lako postavljanje i sve delove i dodatnu opremu. Dizajniran je sa frontalnim nerđajućim čeličnim panelom i brzim LCD ekranom za prikaz temperature i elegantnom crnom završnom obradom. Ima jedan crni toranj za slavinu i hromirani prednji kraj sa povratnim oprugama sa dva dela od nerđajućeg čelika. Poseduje četiri montažna točka sa bravama za lakše kretanje I zato ga možete lako pomerati svuda gde želite. To je ideja nerđajućih vrata. Rezervoar za CO2 mora biti napunjen, a za pripadajuće bačve ćete možda morati instalirati slavine.

Versonel VSL155TDSS samostojeći frižider ima prednji prikaz temperature na kojem možete da podesite raspon od 34 stepena do 40 stepeni da bi vaše pivo bilo na optimalnoj temperaturi u svakom trenutku. Odličan je i dostupan je svima onima koji žele da imaju sveže pivo u svom domu, a elegantna vrata od nerđajućeg čelika pružaju moderan i savremen dodatak bilo kom baru ili zabavnom prostoru.

Versonel VSL155TDSS samostojeći frižider vam omogućava da skuvate sopstveno pivo ili kupite bačve od vašeg lokalnog distributera za vaše čisto uživanje. Svi znaju da točeno pivo iz bureta ima bolji ukus nego pivo iz flaše. Takođe ćete uštedeti novac. Uživajte u ispijanju piva uz Versonel VSL155TDSS samostojeći frižider.

Versonel ima mnogo skuplji kegerator ali određene karakteristike koje poseduje ga čine vrednim te cene. Možete kupiti ovu jedinicu za 559.99 $. Ako vam je teško da otkrijete nivo temperature vašeg kegeratora, ova funkcija će vam svakako biti od koristi. Ovaj proizvod ima brzi digitalni prednji prikaz temperature.

Možete ga pretvoriti u standardni frižider.Postoje dve unutrašnje žičane police koje olakšavaju organizovanje vaših pivskih boca.

Imajući u vidu činjenicu da je on malo skuplji od drugih kegeratora, pošto poseduje odličan dizajn čini ga vrednim te cene. Ali, možete točiti samo jednu vrstu piva na slavini.

Drugi problem je postavljanje CO2; međutim, ovo je poznati problem ne samo sa ovim proizvodom. Postavljanje kegeratora nije lak zadatak. Preporučujem da prvo podesite CO2 na niskom nivou, a zatim ga kasnije povećate.

Stvari koje su nam se svidele

  • Digitalni brzi prednji prikaz temperature
  • Konvertibilan u standardni frižider
  • Dobre spoljašnje karakteristike

Stvari koje nam se nisu dopale

  • Skupo
  • Jedna slavina
  • Postavljanje CO2

U toj kategoriji: