February 27, 2021

Fakultet

Informacije iz svih područja

Predator 2000 Prenosivi Invertorski Generator

Kao glavni izbor u našoj recenziji je Predator generator, ova jedinica ima snagu od 2000 peaka i 1600 vati. Štaviše, ima paralelnu sposobnost koja vam omogućava da udvostručite njegovu snagu. Zbog toga ga možete povezati sa drugim Predator 2000V uređajem kako biste dobili snagu do 4000V. Ovo vam omogućava da koristite generator u različitim zadacima, uključujući plovidbu, korišćenje RV, kampovanje, između ostalih aktivnosti.

Generator ima ugrađenu invertorsku tehnologiju tako da proizvodi čistu i sigurnu snagu, pogodnu za upotrebu na osetljivoj elektronici. Pored toga, ima efikasan dizajn tako da vam daje više energije pri niskoj potrošnji goriva. To ga čini pouzdanom jedinicom jer će služiti za postizanje vaših ciljeva a u isto vreme pomaže vam da uštedite novac.


Jedinica dobija napajanje od 79.9cc rashlađenog OHB benzinskog motora.To mu omogućava da radi do 6.6 sati dok radi sa 50% kapaciteta.Još jedna pozitivna stvar je to što proizvodi buku do 66decibela.To ga čini generatorom koji neće ometati druge ljude koji rade oko mesta na kojem radi. Izgrađen je tako da traje, zato je potpuno zatvoren u kućištu visokog pritiska. Dakle, možete biti sigurni da će vam trajati dugo.

Mere generatora su 22.6×12.61×18.52 inča. Kao takav, kompaktan je i podnošljive veličine tako da se uklapa u mali prostor.Štaviše, on teži samo 54 funte. Dakle, možete biti sigurni da imate jedinicu koja je lagana i jednostavna za premeštanje sa jednog mesta na drugo. Poseduje elektronsku zaštitu od preopterećenja koja ga čini bezbednim za rad tako da može da vam traje dugo. Sa ovim uređajem možete napajati više uređaja jer uključuje dva priključka za uzemljenje od 120VAC i jedan DC-12V izlaz sa dva pina.U toj kategoriji: