April 11, 2021

Fakultet

Informacije iz svih područja

Optika MojOptik u Ljubljani

Specijalizirana optika MojOptik nalazi se u Ljubljani i nudi jednu od najkvalitetnijih usluga u ovom dijelu Europe. Od početka rada glavna stvar i nit vodilja optike je kvaliteta i zbog toga u optici radi niz stručnjaka koji će vam pomoći u cijelom procesu, od oftalmološkog pregleda do izrade naočala. Optika MojOptik je jedna od prvih optika u Sloveniji i u dugom nizu godina rada stekli su ime koje je poznato.

Usluge koje optika MojOptik nudi

Redovni oftalmološki pregled je neophodan za zdravlje očiju, te se preporučuje pregled očiju minimalno svake dvije godine. Optika MojOptik pruža preglede vida svakog tjedna, a osim toga omogućuje i mjerenje podataka očiju,. Na taj način mogu se pronaći objašnjenja na mnoge probleme s očima.

Osim pregleda, nudimo izradu naočala na recept, progresivnih naočala, korekcijskih naočala, naočala za vid i sunčanih naočala. Naočale su veoma bitne kako bi se zaustavilo stvaranje većih dioptrija, te kako bi se smanjivala dalekovidnost ili kratkovidnost. Prije kupnje naočala, naravno, veoma je važno da obavite pregled vida i prema njemu izradite stakla. Progresivne naočale trenutno su jedne od najpopularnijih iz razloga što omogućuju odličan vid onima koji imaju problem i s daljinom i blizinom. One su univerzalne, svenamjenske naočale koje se koriste cijelo vrijeme i ovisno o zadatku se namještaju na licu. S njima možete čitati, koristiti računalo ili voziti, te ne morate brinuti o zamjeni naočala za svaku radnju.

U optici možete pronaći razne okvire koji će zadovoljiti svačije potrebe, od onih najmlađih, do najstarijih. Naočale za vid nekad su bile slabo korištene i ljudi su ih zbog lošeg izgleda izbjegavali, no danas na tržištu ima toliko različitih okvira i osim samog ispravljanja vida naočale će vam biti pravo osvježenje za izgled i modni dodatak.

Gdje se nalazi optika MojOptik?

Optika MojOptik nalazi se u Ljubljani, na lokaciji Železna cesta 10c. Budući da je danas internet postao veoma rasprostranjen i korišten, pregled u MojOptik optici možete dogovoriti i putem kontakt forme na web stranici. Osim toga, za sve upite ili preglede možete  se javiti i telefonski ili putem emaila. Pregledi za oči se odvijaju svakog četvrtka u jutarnjim satima između 8 i 12 sati.

U toj kategoriji: