May 17, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Kvalitetna Trilobite moto oprema

Ukoliko ste strastveni motociklist te je motociklizam vaš način života, sigurno osim uživanja u vožnji brinete i o vlastitoj zaštiti i sigurnosti za vrijeme vožnje. Kako bi se osigurala adekvatna zaštita te osigurala sigurnost, važno je nositi kvalitetnu motociklističku opremu kakva je Trilobite oprema. 

Naime, od 2012. godine Trilobite moto oprema postaje sve popularnija u motociklističkim krugovima te vremenom počinje povećavati broj svojih kupaca i klijenata. Ono što Trilobite moto opremu čini posebnom su:

  • sigurnost
  • inovativan dizajn
  • izrazita udobnost

Posebnosti Trilobite kolekcije za 2020. godinu

U 2020. godini, tvrtka Trilobite se odlučila za nekoliko različitih kolekcija, a sve u cilju maksimalnog zadovoljavanja želja i potreba svakog vozača. Ove godine predstavljene su tri kolekcije i to:

  • Heritage kolekcija – namijenjena ljubiteljima vintage stila
  • Street & Travel kolekcija – namijenjena vozačima koji svakodnevno voze motor
  • Urban kolekcija – namijenjena gradskim vozačima

Trilobite asortiman moto opreme

Trilobite u svom asortimanu osim motociklističke opreme nudi i motociklističku odjeću koja je zaslužna za ugodan osjećaj vožnje i sigurnosti. Odjeća i oprema ovog branda garantiraju zaštitu u slučaju prometnih nesreća, a neki od njih su i zakonom propisani kao obvezni za nošenje tijekom vožnje motocikla (npr. kaciga).

Trilobite motociklistička kaciga je obvezni, zakonom propisani dio motociklističke opreme koji štiti glavu u slučaju prometne nesreće te u tom slučaju predstavlja krucijalan dio opreme koji može osigurati preživljavanje vozača. Tome je tako jer glava predstavlja najosjetljiviji dio ljudskog tijela pa ju je stoga potrebno zaštititi jer i najmanji udarac može imati kobne posljedice. Također, Trilobite kaciga štiti i od vjetra pri vožnji većim brzinama zato što oči ne mogu podnijeti tako velike nalete vjetra. 

Motociklistička odjeća

Kada govorimo o motociklističkoj odjeći, Trilobite u svom asortimanu nudi motociklističke jakne, hlače i rukavice. Trilobite motociklistička jakna štiti gornji dio tijela te pruža veću udobnost u vožnji, dok hlače štite donji dio tijela i omogućavaju lakšu pokretljivost. Osim što štiti, Trilobite motociklistička odjeća predstavlja i modni dodatak tako da svatko tko je nosi izgleda kao profesionalni motociklist. 

Trilobite motociklistička odjeća

Trilobite motociklistička odjeća predstavlja i modni dodatak

Trilobite motociklističke rukavice griju ruke motociklista tijekom zime, a tijekom ljetnih mjeseci štite ih od sunca. Motociklističke rukavice predstavljaju neophodan dodatak za svakog tko provodi puno vremena na motoru. Opskrbite se kvalitetnom Trilobite moto opremom i uživajte u vožnji na dva kotača, bez obzira na doba godine.

U toj kategoriji: