May 17, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Kozmetika Lovely osvaja srca

Kozmetika Lovely Nude Make Up Kit Eyeshadow Palette

Desetljeća iskustva u svijetu kozmetike ponukali su osnivače popularnog europskog brenda kozmetike, Wiboa, da osnuju marku Lovely, specifično osmišljenu za sve početnike u svijetu kozmetike koji traže nježnu, kvalitetnu, razigranu i ženstvenu šminku. 

Ako ste tražili brend koji će vam omogućiti jednostavno šminkanje, ponuditi mnoštvo izbora i osvojiti vas simpatičnim i originalnim pakiranjima, onda je kozmetika Lovely upravo ono što će vas osvojiti na prvi pogled.

Veseli dizajn kozmetičkih proizvoda

Kozmetika Lovely (https://www.pinkpanda.hu/marka/lovely) skriva pod svojim imenom šminku koja je upravo takva – ljupka. Iskustvo u svijetu kozmetike prepoznatljivog brenda Lovely vidljivo je već na prvu, odmah čim pogledate pakiranje proizvoda. Simpatičan, nježan i upečatljiv dizajn osvojit će prave romantike među nama, no razlog iz kojeg ćete se zaljubiti u kozmetiku Lovely ipak je kvaliteta njihovih proizvoda. 

Kozmetika Lovely upravo je ono što će vas osvojiti na prvi pogled
Kozmetika Lovely Sculpting Powder

Njihov cilj upravo je približiti kozmetiku profesionalne kvalitete svima, pa tako i početnicima, kojima je između ostalog Lovely kozmetika usmjerena. Ipak, ne dajte da vas to zavara – kozmetika Lovely u svom asortimanu skriva mnoge proizvode koji će oduševiti i velike poznavatelje kozmetike, zbog svoje neosporive kvalitete.

Odaberite kozmetiku za sebe

Kozmetika Lovely skriva u svojim redovima ponešto za sve vaše potrebe. Prije svega, za dobru bazu, na odabir vam se nudi mnoštvo: 

  •  primera
  •  pudera
  •  korektora

Oni su prilagođeni različitim tipovima kože, bojama tena i s različitim stupnjem pokrivanja – od punog za posebne prigode do djelomičnog za svaki dan. Nakon toga, vrijeme je za igranje različitim proizvodima kojima ćete stvoriti svoj izgled. Velik broj tuševa za oči – od klasičnih crnih, pa sve do onih u boji, pomoći će vam istaknuti oči, a tražite li nešto više tu su i razne palete i pakiranja sjenila za oči, koje skrivaju sve boje o kojima ste sanjali.

Nadalje, želite li istaknuti usne, osim ruževa i sjajila tu su i Lip setovi – spoj tekućeg ruža i olovke za usne koja savršeno odgovara. Ako pak želite dodatno uljepšati lice, kvalitetna kozmetika Lovely skriva mnoštvo proizvoda i za vas – od jednog pakiranja rumenila pa sve do paleta za konturu i highlight, upotpunjene rumenilom, za različite boje tena. Na kraju, tu su i proizvodi koji će vam omogućiti održavanje zdravog izgleda kože, noktiju i trepavica, uz koje ćete bez problema postići lijep i mladenački izgled.


Vratite zdrav sjaj kosi uz maske za kosu. Maske za kosu su dostupne danas više nego ikada. Neke žene čak vole i da ih prave same kod kuće. Čitajte više …

U toj kategoriji: