February 27, 2021

Fakultet

Informacije iz svih područja

Jednodelni izduženi toalet sa CeFiONtect i mekim zatvorenim sedištem

Kada je u pitanju Toto, biti najnoviji i najnapredniji proizvod nije bio nikada niti je to trebalo da bude primarni fokus. Totove ideje počinju sa ljudima i otkrivaju šta im je potrebno i žele da im pomognu u svakodnevnom životu. Dani kada su stvari prilično dobre samo zbog lepote su završeni. Kada je u pitanju Toto, dobićete sve. Prekrasan dizajn, sa kvalitetnim delovima, iznutra i spolja, koji će trajati duže nego što ste očekivali.

Toto je vodeći svetski proizvođač vodovodnih instalacija, i iako su poznati po svojim toaletima i jedinstvenim veš mašinama, Toto ima sve od sudopera i slavina, do pribora za kupatila i pisoara sa flushometrima. Bilo da se radi o zamenskoj wc školjci, o novoj kadi ili o potpuno novom, vrlo efikasnom štedljivom toaletu, Toto ima sve ono što vam treba, po razumnoj ceni.

  • Sofisticirani savremeni dizajn
  • Sistem za ispiranje Double Ciclone®
  • Na raspolaganju je keramička glazura CeFiONtect®
  • Univerzalna visina
  • Dekorativni jednodelni nezaobilazni dizajn i visoko profilni rezervoar
  • Izdužena prednja posuda sa SoftClose ® sedištem
  • Hromirana kočna poluga
  • 12 “unifit adapter, manje snabdevanja
  • SS214 Meko zatvoreno sedište uključeno

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree jednodelni izduženi toalet sa Hromirano obložen sanaglossom, pamuk beli.

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree izduženi jednodelni toalet ima dvostruki sistem ciklonskog ispiranja i izduženu prednju posudu.

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je aDa kompatibilan i ima nizak sistem potrošnje vode od 1.28 gpf ili 4.8lpf. Dizajn podržava 12-inčni adapter, i ima tanak rezervoar visokog profila. Brend je još jedan dobar kandidat za najbolji toalet za ispiranje na tržištu.

Tehnologija dizajna kombinuje snažnu vodenu gravitaciju i dvostruki ciklonski sistem ispiranja. Rezultat je snažnije delovanje ispiranja a ujedno se koristi manje vode. Ima dvostruke mlaznice koje efikasnije pokreću vodu u sifon za veće ispiranje. Podržava bolje pranje ruba i pranje posude kada se radi ispiranje. Zaštitni premaz odbija bakterije i zarobljava prljavštinu za čistiju, svežu posudu.

Lako se čisti i otporan je na hemikalije. Sedišta su dizajnirana tako da odgovaraju i izduženim i standardnim posudama. Sedišta su udobna i pomažu u smanjenju povreda i buke. Napravljen je od čvrstih, izdržljivih materijala i tehnologije mekih šarki za jednostavno postavljanje i održavanje.

U toj kategoriji: