July 2, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Fertility je tu za buduće očeve

Spremate li se postati roditelji, pred vama su velike odluke, ali i životne promjene. Pa, iako je tijekom trudnoće ponajviše važno obratiti pozornost na zdravlje majke, prije no što do trudnoće dođe, potrebno je osigurati zdravlje oba roditelja.

Fertility iz Vitanovala je tu kako bi vam osigurao sve potrebne vitamine i hranjive tvari koje će poboljšati vaše zdravlje i pomoći vam stvoriti ravnotežu i balans u tijelu. Kvalitetni prirodni sastojci pomoći će vam poboljšati kvalitetu sjemene tekućine i povećati šansu za trudnoću, stoga su odličan izbor za sve muškarce koji uskoro žele postati očevi.

Zdravlje je osnova svega

Fertility iz Vitanovala je dodatak prehrani posebno osmišljen za sve muškarce koji žele zasnovati obitelj. Kvalitetni prirodni sastojci koji se nalaze u svakoj kapsuli pomoći će poboljšati šansu za trudnoćom poboljšanjem kvalitete tekućine sjemena. Ipak, ove kapsule pomoći će vam povećati kvalitetu života poboljšanjem imuniteta – uz njih nije potrebno uzimati ni jedan drugi dodatak prehrani, jer one u svom sastavu skrivaju sve hranjive tvari i vitamine koji su vam potrebni za zdravlje.

Pomno odabrani kvalitetni prirodni sastojci skriveni u dnevnoj dozi od dvije kapsule dovoljna su količina vitamina i minerala koji su vam potrebni u danu te čine Fertility kapsule najboljim kapsulama za poboljšanje plodnosti na tržištu danas. Bilo da ste jedan od onih parova koji imaju problem s početkom trudnoće ili si samo želite poboljšati šanse, Fertility iz Vitanovala je tu da vam pomogn zasnovati obitelj kakvu ste oduvijek priželjkivali!

Sastojci tableta koji pomažu u ravnoteži

Kvalitetni sastojci prirodnog podrijetla tu su da vam pomognu poboljšati zdravlje i povećati šansu za trudnoćom. Cink, jedan od mikroelemenata u tijelu važnih za mnoge procese veoma je bitan za uspješnu reprodukciju. Manjak cinka u tijelu može spriječiti dozrijevanje spermija, što može dovesti do problema kod oplodnje.

Koenzim Q10 tu je da poboljša kvalitetu sjemene tekućine, dok L-karnitin pak povećava broj spermija, njihovu koncentraciju i mobilnost te štiti njihov DNA od štetnih utjecaja stresa. L-arginin tu je da pomogne pri izlučivanju amonijaka iz tijela i poboljšanju protoka krvi, a vitamini D i C tu su da vam pomognu postići hormonalnu ravnotežu u tijelu. Uz još mnoštvo drugih prirodnih i kvalitetnih sastojaka, Fertility iz Vitanovala je idealna pomoć svakom budućem ocu.

Psihoterapija Maribor pomaže ljudima da se bolje razumiju, da ojačaju svoje potencijale i da se bolje nose sa svojim izazovima. Čitajte više …

Anoreksija je ozbiljan poremećaj. Uzroci poremećaja u prehrani redovito su puno dublji, a ovakvo destruktivno ponašanje samo je manifestacija lošeg stanja organizma, psihičkog i fizičkog. Čitajte više …

U toj kategoriji: