April 11, 2021

Fakultet

Informacije iz svih područja

Evo zašto su svi ludi za Popsocket držačima za mobitel

Popsocket

PopSocket je praktičan trendi držač za mobitel pomoću kojeg dobivate mnogo dodatnih mogućnosti za koje niste niti znali i povećavate sigurnost prilikom korištenja mobitela. Držač koji olakšava rukovanje mobitelom jer ga ograničava na samo jednu ruku pa je mnogo jednostavnije fotografirati selfije i snimati video.

Popsocket je odličan i za gledanje video uradaka jer služi kao stalak za držanje mobitela. Mnogi vole raznolikost popsocketa jer se lako pričvršćuje u auto i može se neometano koristiti tijekom vožnje.

Popsocket možete nabaviti u mnogo atraktivnih boja i modela

Na stotine raznih boja i uzoraka popsocketa omogućuje svim korisnicima da pronađu najidealniji model za sebe. Od jednostavnih jednobojnih do popsocketa od šljokica i dijamanata – izbor je ogroman. Instalacija popsocketa je vrlo jednostavna jer je jedino što trebate učiniti jest nalijepiti ga na stražnju stranu vašeg mobitela i možete ga početi koristiti.

Popsocket možete nabaviti u mnogo atraktivnih boja i modela

Popsocket je odličan i za gledanje video uradaka

Popsocket odgovara svim mobitelima i većini maski za mobitel pa masku možete i ostaviti na mobitelu. Nakon što ste ga zalijepili na stražnju stranu mobitela popsocket možete i skidati i vraćati natrag ali ne beskonačno mnogo puta već otprilike stotinjak. Sam popsocket se može otvoriti i preko deset tisuća puta što vam omogućuje da ga koristite stvarno puno puta.

Kupnja popsocketa najsigurnija je preko ovlaštenih distributera

Popsocket možete jednostavno kupiti online s tim da krasan izbor možete pronaći na popularnoj stranici Gizzmo.hu gdje ne morate brinuti o sigurnosti kupovine.

Online cijene se razlikuju, ali nemojte izabrati najjeftiniji primjerak jer je bitno da je napravljen od kvalitetnog materijala kako se ne bi slomio. Popsocket je napravljen od polikarbonata i poliuretana pa je jako izdržljiv i dugotrajan.

Čitajte i sljedeći članak: Power bank Xiaomi za punjenje raznih uređaja

Power bank Xiaomi služi za punjenje vašeg mobitela ili bilo kojeg drugog elektroničkog uređaja.

Savjeti za korištenje popsocketa

Dobro očistite površinu mobitela prije nego što na nju stavite popsocket kako bi se što bolje pričvrstio na njega. Ako se popsocket ne želi dobro prihvatiti za površinu samo ga isperite hladnom vodom i pustite da se osuši. Ako vam se glava popsocketa odvoji od baze ne brinite jer je napravljen od dva dijela i lako se sastavljaju. Jednom kad ga isprobate vidjet ćete kako je praktičan i htjet ćete ga preporučiti svima.

U toj kategoriji: