July 2, 2022

Fakultet

Informacije iz svih područja

Epson printer spaja kvalitetan i održiv model printanja

Ono što je prije gotovo 80 godina počelo kao malena lokalna tvrtka koja se bavi izradom satova, danas je apsolutan div na tržištu informatike, multimedije i tehnologije s kojim se teško mogu mjeriti i najveće tvrtke. Impresivan broj inovacija i revolucionarnih ideja koje su došle iz Epsona, potvrda su da se teško što može mjeriti uz trud, rad i talent.

Danas su Epson laserski printeri jedni od najcjenjenijih na tržištu, bez obzira radi li se o printanju za osobne potrebe ili pak u poslovnom svijetu. Japanska kvaliteta  i dugotrajnost predstavlja ozbiljnu konkurenciju svima na tržištu danas, a godine iskustva u proizvodnji i inovacijama čine Epson jednim od vrlo cijenjenih tvrtki.

Kvalitetan ispis svaki put

Bilo da tražite printer za kućne potrebe ili uređaj koji vam u uredu osim ispisa može omogućiti i skeniranje te kopiranje, Epson printeri su odlično rješenje. Ispis slika koji ima gotovo profesionalnu kvalitetu iz udobnosti doma nikad nije bio bliže uz njihove inkjet i laserske modele.

Održivost i utjecaj na okoliš također je jedan je od glavnih problema o kojima Epson svakodnevno vodi brigu – bez obzira birate li laserski ili inkjet printer, crno bijeli ili u boji, inovativna tehnologija omogućit će da maksimalno uštedite na tinti ili toneru i što više isprintate s jednim punjenjem. Nova generacija modela bez uložaka još je ekološki prihvatljivija jer znatno utječe na smanjenje plastičnog otpada koji nastaje od praznih uložaka.

Nenadmašne značajke Epsonovih printera

Kod dizajna Epson printera, održivost je jedan od glavnih motiva koji inspiriraju kreativnost i inovacije. Printeri koji mogu ispisati čak i do 11 000 stranica s jednim punjenjem ne samo da će smanjiti količinu zagađenja, već će vam dugoročno također smanjiti i troškove održavanja.

S druge strane, osim tinte, Epson printeri također su štedljivi i po pitanju električne energije – mnogi modeli dizajnirani su sukladno s Energy Star standardom niske potrošnje energije. Brz ispis veoma je bitan, pogotovo u poslovnom svijetu. Zato njihovi modeli nude najbrže vrijeme ispisa prve stranice u odnosu na druge slične uređaje. Takošer, gotovo svi modeli omogućuju nekoliko načina povezivosti:

  • WiFi
  • WiFi Direct
  • NFC-a
  • žično i bežično spajanje

Zbog toga su idealni za velike urede, ali odlično će se uklopiti i u svaki dom. Zato nemojte puno razmišljati, već pronađite odgovarajući model za svoje potrebe.

Jeftin toner za HP printer dostupan online. Tehnologija napreduje iz dana u dan, te isto tako i printeri ili tiskači napreduju. Čitajte više …

U toj kategoriji: